Tuesday, August 05, 2008

Kayo Pak Cik Kayo!


RM1000 untuk satu pengundi, kurangkan majoriti

Pilihanraya kecil di Permatang Pauh nanti bakal menjadi pilihanraya yang paling kotor dalam sejarah Malaysia. Menurut sumber yang berada di”dalam” parti pemerintah, misi utama BN hanyalah untuk mengurangkan majoriti kemenangan di Permatang Pauh.

Pada PRU 12 yang lalu, Dr. Wan Azizah menewaskan calon BN dengan majoriti 13,388.

Kerja-kerja jahat akan dilakukan bagi memastikan Anwar Ibrahim menang dengan majoriti yang rendah. Jika majoriti berkurangan satu undi sekalipun, BN akan mengatakan bahawa Anwar sudah tidak lagi popular dikawasannya.

Sumber dalaman tersebut memberitahu, agen-agen BN sudah berada dikawasan Permatang Pauh untuk melaksanakan kerja-kerja jahat ini. Bagi setiap satu undi, agen-agen ini akan membayar RM 1000.

Kepada pengundi di Permatang Pauh, jika ada agen-agen BN datang dan memberi duit, ambil duitnya. Tetapi undilah calon yang anda mahukan. Pemberi wang tersebut tidak tahu siapa yang anda undi kerana “UNDI ADALAH RAHSIA”.

Dan bagi penduduk Permatang Pauh yang terlihat akan kejadian pembelian undi, sila rakamkan dengan kamera, video atau gunakan telefon bimbit yang mempunyai kemudahan kamera dan video. Jika ada bukti pembelian undi dilakukan, boleh hubungi saya melalui email di amin.iskandar@gmail.com.

Kita akan dedahkan segala penipuan pilihanraya ke peringkat nasional dan antarabangsa!!!

Source

*Kalau ikut jumlah pemilih berdaftar di Permatang Pauh (58449) kali dgn RM 1000, BN perlukan RM58,499,000 untuk beli semua undi. Satu jumlah yang kecil untuk BN. Baru tak sampai RM60 juta, komisyen kapal selam pun lagi banyak.

2 comments:

Asimo Shariz said...

Bukan ko patut letak "contoh" atas duit tu. Saya akan report kesalahan ini kepada Zeti haha

Ilusi Dalang said...

nak mesti ko nak print la ni hahah wei dah tak laku dah note ni